Ærlig og inspirerende innhold

Det er klart det sendes gudstjenester på TVL.

Men vi tenker bredere enn det. Vi ønsker å bruke alle populære formater til å formidle innhold som hjelper deg til å løfte blikket.

På TVL får du serier og filmer, både fiksjon, dokusåper og dokumentarer. Vi tenker bredt: Tro, ideologi og sterke, holdbare verdier er utgangspunkt for en stor mengde ferdigprodusert materiale som sendes på vår kanal. Bare tenk på filmen 12 Years a Slave. Eller Netflix-serien Shtisel.

Underholdningsprogram åpner en ny verden av formidling.

Flere av organisasjonene vi samarbeider med vil bruke populære formater når de produserer inspirerende og opplysende programmer til kanalen.

Underholdningsprogram åpner en ny verden av formidling. Den kristne sang- og salmetradisjonen kan pakkes ut på kreative måter i musikkshow og -konkurranser. Kunnskap og verdier kan fylle alle typer studio- og magasinprogram. Gode talkshow kan belyse aktuelle situasjoner på fengslende og gripende måter.

For ikke å snakke om reality-TV, som kan brukes til langt mer enn intriger og konflikter.

Reality-TV kan være mer enn allianser og utstemming. Det kan også formidle menneskets dypeste følelser og behov. Det så vi da BBC sendte realityen The Monastery i 2005.

Nyheter og debatt er en selvfølge på en kristen TV-kanal. Vi vil gjøre dette på en annen måte enn eksisterende kanaler. Vi vil dyrke respekt og åpenhet framfor fordommer og splittelse. Og vi vil tenke bredt. Det kritiske blikket på samfunnets verdigrunnlag vil bli viktigere enn smale diskusjoner internt i kristne miljøer.

Spør din distributør om de sender TVL.

Les mer om profilen vår her