Slik kan du se TVL

TVL er tilgjengelig på mange plattformer. Her er noen av dem:

Altibox
Hvis du har Altibox er det beine veien. Klikk på Se TV. Da får du opp en lang liste med kanaler. Se etter TVL-logoen. Den ligger litt nede i listen, etter CNN og Euronews.

Telia
Hvis du har Telia er det også beine veien. Kanalen har nummer 28.

Noen med Telia-abonnement forteller at de ikke finner kanalen. Da har de sannsynligvis en gammel TV-boks. De kan ringe til Telia og be om ny. Vi får tilbakemeldinger om at dette har løst saken.

Telenor
Hos Telenor er TVL en tilvalgs-kanal. Det betyr at kanalen er fullt tilgjengelig, man må bare velge den aktivt for å få den inn. Slik gjør du det:

  1. Logg inn på Mine sider på Telenors nettside. Adressen er telenor.no/mine-sider
    (NB! Det er kun eier av TV-abonnementet som kan velge kanaler og innhold)
  2. Velg TV
  3. Velg Administrer ditt abonnement under abonnementet det gjelder
  4. Velg Endre innhold under oversikten med tittelen Din underholdningspakke
  5. Bakgrunnen vil endres fra hvit til sort, og du kan legge til eller fjerne innhold ved å trykke på de forskjellige alternativene
  6. Velg Lagre for å bekrefte

Hvis du ikke har disse leverandørene:

Noen har TV fra Allente eller RiksTV. De har ikke fått TVL ennå. Allente har lovet å ta oss inn så snart det er praktisk mulig, mens RiksTV ikke har gitt noen signaler så langt.

Hvis du har en av disse leverandørene kan nettet hjelpe deg. Vi har en god nett-TV-løsning på TVL.NO som du kan bruke på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Omtrent alle nyere fjernsynsapparater kan vise nett-TV. Slik gjør du det:

Hvis du har Apple-TV, eller en TV med Air Play:

Mange har enten en Apple-TV-boks eller en nyere TV med Air Play-funksjonalitet. Hvis du åpner et program på TVL.NO i en telefon, et nettbrett eller en datamaskin fra Apple, vil det ligger et ikon nede til høyre som ser slik ut:

Klikker du på dette, kan innholdet på mobilen eller nettbrettet vises på TV-en.

Det går også an å kjøpe en liten dings som gir TV-en Air-Play funksjonalitet. Den koster fra cirka 200 kroner.

Hvis du har Chromecast
Mange har en liten dings på TV-en som kan ta imot innhold fra telefoner og PC-er. Den heter Chromecast (også nyere TV-bokser, blant annet Altibox sin, har denne funksjonaliteten). Hvis du er blant dem, kan du åpne programmet på TVL.NO på PC-en i en Google Chrome-nettleser, og strømme direkte til TV-en via Chromecast.

Hvis du har en TV med nettleser
Mange moderne fjernsyn er tilkoblet internett. De har også en alminnelig nettleser. Hvis du åpner den og skriver adressen tvl.no inn i adressefeltet, kommer vår nett-TV inn i ruta.

Dene nettleseren fungerer på mange måter som en app. Hvis du vil ta det til enda et nivå, kan du klikke på innstillinger i denne nettleseren og legge tvl.no som startside. Da kommer du inn på TVL hver gang du åpner nettleseren. 

Er du handy nok får du kanskje til disse løsningene selv, men hvis du kjenner en som er litt bedre på TV-er enn deg, kan det være en god idé å be om hjelp. 

Står du fast kan du kontakte oss på denne siden og be om hjelp.