Kommersielt samarbeid med TVL

Sponsing: Mange bedrifter ønsker å synliggjøre at de har formål som går ut over å tjene penger. Bærekraft, rettferdig fordeling eller formidling av kristent innhold kan være blant disse formålene. Dette kan bli synlig for seerne gjennom sponsing av programmer med innhold som selskapet identifiserer seg med. Vi inviterer dere til å sponse slike programmer. Dere får synlighet i form av en sponsorplakat før og etter programmet.

Tradisjonell reklame: En god reklamevideo appellerer normalt langt sterkere enn et trykt budskap. Kortere reklamevideoer som oppfordrer til handling kan være effektive virkemidler, men reklamevideoer kan også være viktige profileringsvirkemidler. På internett er slike videoer lett å overse eller velge bort. På TVL vil budskapet få en helt annen oppmerksomhet. Seerne har valgt kanalen på grunn av sin spesielle interesse for produkter dere tilbyr – noe som gjerne innebærer høyere motivasjon for å respondere på budskapet. Dessuten får du mange visninger for pengene. Les mer om reklame her.

Content reklame: Har dere et tilbud eller produkt dere ønsker å informere skikkelig om? Content reklame er en video som er betydelig lengre enn et vanlig reklameinnslag. Med en god dramaturgi kan innholdsreklame få betydelig mer oppmerksomhet enn en vanlig kort reklamefilm. Programmet vil bli merket «annonsørinnhold» for å markere forskjellen på dette programmet og redaksjonelt innhold på TVL. 

Stillingsannonser: Trenger dere en ny medarbeider? På TVL kan du nå mange flere – og det trenger ikke bli dyrere enn en vanlig annonse. 

Kan dette være interessant for dere? Ta kontakt med oss på e-postadressen post@tvl.no, så avtaler vi et møte.