Tilpasset alle – der de er

Foto av Jesus Loves Electro: Torkild Groven

TVL er for alle aldre og vil være tilstede på alle relevante plattformer.

Barn:
Foreldre vil finne trygt og spennende innhold for de yngste på lineær flate til egnede tider. Vi har ambisjoner om å lage barne-TV av NRK Super-kvalitet til faste tider. Alle program vil være tilgjengelig når du ønsker det – på digitale plattformer eller i vår spesialtilpassede app.

Tenåringer:
Program for denne aldersgruppen vil være synlig og tilstede i deres netthverdag. TVLs app for mobile enheter vil ha sin egen ungdomskanal, det samme vil nettsidene. Tenåringene vil finne oss på sine egne apper og sosiale plattformer. Når tenåringene besøker lineære kanaler – ofte rett etter at de er ferdige på skolen – da er vi der også.

Familier og voksne:
Når middagen er inntatt samles familien ofte foran skjermen. TVL bruker disse tidspunktene aktivt til å sende spennende og underholdende familieprogram. Etter leggetid for de yngste sender vi programmer som særlig retter seg mot den voksne befolkningen.

Pensjonister
Mange spreke eldre er morgenfugler. Deres foretrukne TV-tid er formiddag og tidlig ettermiddag. På dette tidspunktet henvender vi oss særlig til denne målgruppen, med magasinprogram, talkshow, sang og musikk, samt dokumentarer og serier tilpasset dem.

Stadig flere eldre bruker digitale plattformer, men flertallet foretrekker fortsatt å klikke seg inn på favorittkanaler ved hjelp av fjernkontrollen. TVL blir et viktig og kjærkomment alternativ på alle disse distribusjonsflatene.

Lurer du på hvorfor vi også prioriterer lineær-TV? Les mer om det i Ofte stilte spørsmål

Les mer om innholdet på TVL her