TVL og TV Inter har flyttet sammen

Vi er i samme bransje, og samarbeider godt allerede. Dette gir spennende muligheter, sier ledelsen i de to selskapene.

Fram til nå har tykke murvegger og 15 høydemeter representert den fysiske avstanden mellom TVL og TV Inter – produsenten som står bak suksesser som Reisen hjem, Plussprat og Plussord.

I disse dager er TV Inter i full gang med å rigge seg til i det som til nå har vært TVLs lokaler. Framover skal medarbeiderne i de to selskapene både sitte i samme kontorlandskap og dele lager, møterom og lunsjrom,

– Og antakelig også sorger og gleder, humrer Einar Matre, daglig leder for TV Inter AS.

– Har vi ikke gjort det i et års tid allerede? repliserer TVL-redaktør Alf Gjøsund.

For det er ingen hemmelighet at de to selskapene har funnet tonen. TVL sender daglig TV Inters produksjoner. Denne våren har de produsert Hovedkontoret sammen – TVLs eget magasin med TV Inters Anette Jahr og TVLs Rune Bratseth som programledere.

Samtidig produserer TV Inter fortsatt programmer for andre kanaler, som Alle tiders sanger, som ble sendt på NRK i pinsehelgen.

– Jeg er forventningsfull, og tror dette kan bli en god «vinn vinn». Vi har jobbet en del sammen allerede, så vi har en følelse av hvordan dette kommer til å gå. Samtidig er det veldig spennende. Vi er to forskjellige selskap med forskjellige eiere, og skal forholde oss profesjonelt til hverandre også framover, sier Matre.

– Personlig ser jeg bare fordeler ved at vi finner tettere sammen. Én ting er mulighetene: Vi har studio og distribusjon, TV Inter har kompetanse og utstyr som ville kostet oss mye å anskaffe. En annen ting er at vi vil det samme: nå ut med kristent innhold til flere enn dem som allerede har aktiv tilhørighet i en kirke, sier Gjøsund.

– Og så vil tiden vise hva dette kan bli framover. Vi går inn i dette med et åpent sinn, avslutter Einar Matre.

Kontaktpersoner:

Einar Matre, daglig leder TV Inter: Tlf: 402 10 717
Alf Gjøsund, daglig leder TVL/Knif Media AS: Tlf: 92 44 86 66

Bildeinfo:

Et knippe av TVLs og TV Inters medarbeidere. Fra venstre: Einar Matre, Anette Løken Jahr, Aksel Karlsrud Haugen, Alyson Steinsrud, Ole Kristiansen, Alf Gjøsund, Aleksander Alstrup. Foto: TVL