En unik annonseplattform

TVL skiller seg kraftig ut fra andre nisjekanaler.

Vi er ikke sikre på om det er rett å kalle TVL en nisjekanal. Årsaken er at vi vil ha programmer i alle sjangre som dekker et bredt spekter av tematikk. TVL blir en kanal du kan se mye på – uten å gå lei.

Vårt innhold vil handle om historie, kultur, politikk, ideologi, helse, klima og globale spørsmål – i tillegg til religion og livssyn. Mange av seriene og spillefilmene våre vil treffe bredt. Noen er engasjerende og sterke, andre kan du slappe av med.

Musikkprogrammene våre vil dekke mange sjangre, ikke bare gospel og salmer. Og vårt forkynnende tilbud er utviklet for å fungere for folk flest, ikke bare faste kirkegjengere.

Vi sikter oss med andre ord inn på det store segmentet mennesker som er åpne for tro, men som ikke nødvendigvis går på gudstjenester og leser kristne aviser.

Det gjør oss til en helt unik annonseplattform.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr TV-annonseflater både på lineær kanal og på den kommende strømme- og video on demand-løsningen tvl.no som vil være gratis å bruke.

Vi legger til rette for det meste, men anbefaler særlig disse produktene, som kan velges hver for seg, men som fungerer aller best sammen:

60-sekundere
Her har du plass til å bevege seerne. Med film og bilder av mennesker som gjør inntrykk, kan disse annonsene bli sterke verktøy.
15-sekundere
Korte annonser som er svært rimelige å produsere og vise. Passer til å presentere korte budskap – og til å minne seerne om at dere finnes.
30-sekundere
Dette er mellomtingen. Har du alt produsert en 60-sekunder, er det rimelig å lage en kortere versjon som kan sendes oftere.
Er dette dyrt og vanskelig?

Noen organisasjoner og firma har kompetanse og erfaring med å lage TV-annonser. For dem kan det være nyttig å sjekke listen over tekniske og juridiske krav til annonser på TVL.

For andre er dette nytt. Vår forretningsidé er å vise at TV-annonser kan være svært enkle å få produsert – og overraskende rimelig å vise.

Hos oss får du en prisliste der dere kan velge en annonsetype som passer til budsjettet. For de rimeligste annonsene holder det at dere sender oss noen bilder, en logo og en kort tekst, så gjør vi resten.

I starten gir vi gode tilbud på visningspakker, slik at dere får prøvd ut formatet.

Snakk med vårt annonseteam, så hjelper de dere til å finne noe som fungerer for dere.

Thomas Myhrvold
Thomas Myhrvold

Annonsesjef / Tlf: 408 62 900

William Børjesson-Karlsen
William Børjesson-Karlsen

Key Account Manager / Tlf: 412 43 412