TVL får Alle tiders sanger

På TVL blir Alle tiders sanger supplert med talkshow før og etter. Lanseringen skjer på lørdag.

– Mange av seerne har etterlyst et skikkelig sang- og musikkprogram på TVL. Nå kan vi endelig slippe nyheten: Alle tiders sanger blir lansert på TVL parallelt med strømmeplattformen TBN Nordic.

– Første episode blir sendt på lørdag klokken 21, med et rykende ferskt talkshow i direkte tilknytning til programmet. Her setter artister og andre musikken og arrangementet inn i en aktuell ramme, og vi får bonusmateriale som ikke vises i den offisielle versjonen. Allerede førstkommende søndag får vi neste episode, slik at vi er ajour opplyser TVL-sjef Alf Gjøsund.

Han legger ikke skjul på at han er meget fornøyd med at TVLs seere får det mye omtalte programmet, som er produsert av TV Inter med Egil Svartdahl som programleder.

Terningkast seks

– For meg er det uforståelig at NRK sa nei til denne serien, men det føyer seg inn i bildet av en stadig mer sekularisert offentlighet. Desto viktigere er det at vi kan gjøre programmet tilgjengelig for de fleste norske TV-abonnenter på TVL, sier Gjøsund, og gir serien terningkast seks. 

– Dette er en fantastisk serie, fylt med musikk og gripende historier. I hvert program får vi et musikalsk tema, og vi får innblikk i både musikkhistorien og artistenes personlige liv. 

Evie Törnquist-Karlsson var i sin tid en av Kirke-Norges mest populære artister. Nå er hun aktuell igjen i Alle tiders sanger.Foto: TV Inter
Talkshow

Knif Media, som eier TVL, har også stilt studioet i Pilestredet, samt tekniker, til rådighet for produksjon av talkshowet som skal sendes før og etter selve programmet.

– Det blir en ekstra bonus til norske seere. Og det er gøy at vi med dette kan utvide samarbeidet med TVL, som har den samme målgruppen som vi har, sier Einar Matre, daglig leder i TV Inter.

Også Bedehuskanalen skal sende denne versjonen av programmet.

Slik sikrer vi en bred tilgang. TVL er på Telenor, Altibox og Telia, mens Bedehuskanalen er tilgjengelig gjennom Allente, sier Matre.

– Det er ekstra kjekt at TVL kan bidra til å løfte Bedehuskanalen, smiler Gjøsund.

Kontaktinformasjon:

Einar Matre, TV Inter: 40 21 07 17
Alf Gjøsund, TVL: 92 44 86 66