Troens Bevis vil samarbeide med TVL: Vi har spennende planer

– Vi heier på gode tiltak for å utbre det kristne budskapet i Norge, sier Rune Edvardsen, daglig leder i misjonsstiftelsen Troens Bevis.

Foto: Troens Bevis

Han er på reisefot store deler av året, og engasjerer seg bredt i både menneskerettighetsspørsmål, fattigdomsproblematikk og andre sosiale forhold der organisasjonen er engasjert.

Men først og fremst handler Rune Edvardsens engasjement om å utbre evangeliet. I dag skjer dette først og fremst gjennom å støtte evangelister og misjonærer som arbeider lokalt.

Ingen andre medier enn TV har så store muligheter til å nå gjennom støyen og treffe hjertene.

Rune edvardsen

– Vi tror TVL kan bli en viktig kanal for å vise hvordan mennesker har det i andre deler av verden. Vi har har spennende planer, og har satt av midler i budsjettet til både annonsekampanjer og egne produksjoner som lages av profesjonelle TV-produsenter, sier Edvardsen.

TV treffer hjertene

– TV er dyrere å bruke enn andre informasjonskanaler, er dette vel anvendte penger?

– Det er ingen andre medier som har så store muligheter til å nå gjennom støyen og treffe hjertene. Jeg har et sterkt ønske om at mennesker skal se forbi nesetippen og begynne å solidarisere seg med andre menneskers nød.

En kanal for pinsevenner

– Rune Edvarsen er en markant personlighet i norsk kirkeliv. Han er umulig å sette i bås, og det preger også arbeidet til Troens Bevis. Jeg er derfor stolt over å få dem med som partnere i TVL-prosjektet, sier Alf Gjøsund.

– Troens Bevis har mange støttespillere i den pinsekarismatiske delen av norsk kristenliv. Hva tenker du om karismatisk kristendom på TV?

Det er viktig for oss at også pinsevenner opplever at TVL blir deres kanal.

Alf Gjøsund, redaktør for TVL-prosjektet

– Troens Bevis er tverrkirkelig, og det er slett ikke bare pinsevenner som kommer til Sarons Dal, men det er viktig for oss at også pinsevenner opplever at TVL blir deres kanal. Pinsebevegelsen er en mangfoldig bevegelse i sterk utvikling og har betydd – og betyr fortsatt – veldig mye for norsk kristenliv, svarer Gjøsund.