Presten Odd mistet troen og forbannet Gud

Et sort hull åpnet seg i Odd Eidner da han og kona mistet sitt andre barn. Nå hjelper han andre i bunnløs sorg. Se den sterke samtalen med Egil Svartdahl.

I PlussPrat forteller Odd Eidner om mørket han befant seg i etter at døden hadde vunnet 2–1.

– Det var en lang prosess, men etterhvert begynner det å komme tilbake et gudsbilde. Det var ikke helt det samme som før, forteller den folkekjære Bodø-presten i programmet.

– Jeg oppdaget den avmektige Gud.

Odd eidner

– Jeg oppdaget den avmektige Gud. Ikke bare den allmektige, men den avmektige Gud som lider med oss i det mørke rommet, sier Eidner til Egil Svartdahl i episoden. 

PlussPrat er en del av den populære andaktsserien PlussOrd. Serien er produsert av TV Inter, som planlegger et nært samarbeid med TVL. Serien blir promotert på TVLs sider som et eksempel på TV-programmer vi ønsker å tilby publikum.

LES OGSÅ: TVL og TV Inter forbereder strategisk samarbeid

I PlussPrat møter Svartdahl mennesker om har opplevd at livet tok en annen retning enn de hadde tenkt, og som opplever at troen blir styrket – eller svekket – som en konsekvens av dette.

Så langt i serien har Svartdahl møtt psykolog og influenser Maria Abrahamsen Østhassel og forretningsmann og grunder Per Arne Drangsland.

Foto øverst: Ole Kristiansen, TV Inter